ARENA / WATERPROOF SPORT AB och KALMAR SIMSÄLLSKAP i samarbete

Det är med stor glädje Kalmar Simsällskap kan bekräfta att avtal är tecknat gällande samarbete mellan ARENA och Kalmar Simsällskap. Detta ligger i linje med vår ambition att bli en av Sveriges främsta idrottsföreningar och ligga i framkant med den senaste utrustningen från en av de största leverantörerna inom sporten. Det känns bra att vi som förening går i samma linje som Svenska Simförbundet som förlängt sitt samarbetsavtal med Arena. I samband med detta avtal väljer Kalmar Simsällskap att lansera en ny & modernare logotyp och en ny gemensam klädprofil.

”Det är stort för oss att inleda detta samarbete och vi uppskattar att få detta förtroende att vara en ny samarbetspartner till den anrika föreningen Kalmar Simsällskap medlemmar”
-Anders Jaeger ARENA/Waterproof Sports AB

”Nu får vi möjligheten att erbjuda Arena´s sortiment till samtliga medlemmar och simmare. Jag har stor respekt för varumärket och ser fram emot att uppleva kommande tävlingar och händelser där vi får se Kalmar Simsällskap som starka bärare och ambassadörer för varumärket ARENA och allt det står för”.
-Henrik Skeppland, styrelseordförande Kalmar Simsällskap.

Kontakt: henrik@brandscope.se och anders@waterproofsports.se

Hälsningar från Styrelsen Kalmar Simsällskap.

Comments are closed.